Touareg Closefit

Sistemul de implant Touareg CloseFit Spiral ofera un tip de conexiune hexagonala, ce este unica, durabila si solida. Aceasta permite ca restaurarea sa poata fi facuta in orice regiune sau problema a partii de sus sau de jos a dentitiei. Conexiunea Morse Taper minimalizeaza micro miscarile dintre implant si bontul proteic.

Acest sistem ofera stabilitate imediata, multumita surubului spiralat, cu doua canale (2 x 1.2 milimetri). El se muleaza pe os foarte bine, pe masura ce este pus, putand fi montate in diferite unghiuri pentru a se obtine o stabilitate exceptionala si o orientare restorativa optima, impreuna cu o mai buna distributie si un aspect estetic deosebit.

Suprafata OsseoFix este facuta din titan pur, care foloseste sulfat de calciu, un material biocompatibil ce se absoarbe in organism, ce s-a dovedit ca ofera nivelul dorit de duritate pentru o osteointegrare optima, crescand, astfel, rata de succes a implantului si conducand la un nivel de puritate foarte ridicat. Compozitia chimica a acestei suprafete este imbogatita cu calciu, fosfor si oxigen. Este biocompatibila si osteoconductiva. Avantajele oferite de suprafata OsseoFix sunt o biocompatibilitate resorbabila ridicata, un proces de vindecare rapid, o osteointegrare optima si un succes pe termen lung ridicat.

.