Pret Implant Dentar - Reduceri Preturi Implanturi Dentare

Preturile implantelor dentare sunt legate specific de tratamentul necesar si de numarul de implanturi dentare necesare. Atat tratamentele de chirurgie dentara, implantologie cat si crearea coroanelor dentare (dintilor) in laborator sunt realizate in clinica noastra de catre medici specialisit in implantologie.

Preturi Implanturi dentare in functie de tratament

Daca aveti nevoie de un tratament cu implanturi dentare pentru a inlocui dintii lipsa sau pierderea dintilor, va recomandam sa va rezervati o consultatie gratuita , unde putem discuta despre ce tratamente cu implanturi dentare sunt cele mai potrivite pentru dantura dvs. Putem face recomandari si  va putem oferi  o analiza exacta a optiunilor de tratament adecvat si preturile preconizate. Personalul nostru va va oferi toate informatiile si optiunile de timp si finantare pentru a va ajuta in alegerea optiuni ideale pentru dvs.

Pret Implant dentar

Implanturi Dentare & ServiciiPret*
Implant Alpha Bio-Nobel Biocare USA 2.200
Implant XiVe-DentSply Friadent-Germania 4.000
Implant Straumann- Straumann Grup Elvetia 4.300
Aplicare capa de vindecare pentru pacientii cu implanturi inserate in alte clinici) 100
Bont protetic (pentru pacientii cu implanturi inserate in alte clinici) 300-1.000
Coroana metalo-ceramica(suport remanium) pe implant 800
Coroana zirconiu- ceramica pe implant 1.600
Supraproteza pe implante(Overdenture) 5.900
Simplant - USA ( lucrare protetica pe implant-ghid chirurgical) 4.000

* Preturile sunt expimate in ron

Preturi Aditionale

Un tratament stomatologic poate implica costuri suplimentare:

Dinti temporari - In cazul în care implantul nu este suficient de stabil la plasarea, dintii temporari vor fi necesari. Acest lucru poate implica o proteza temporara sau un dinte lipit de dintii invecinati.

Adaugare de Os - atunci cand marimea osului sau grosime nu este suficienta pentru un implant de dinte, este necesara o insertie osoasa. Costurile variaza in functie de osul folosit si zona dintelui.

intrebari_contact

Costul implantului dentar

"in functie de sanatatea danturii dvs"

Costul unui implant dentar difera in functie de cantitatea de os disponibila, numarul de dinti lipsa si tipul de implant dentar ales. Pentru a oferi o oferta de preturi detaliata si exacta, avem nevoie de evaluarea completa a danturii dvs. Oferta noastra detaliata de preturi implanturi dentare va include si garantia de 5 ani.


Brand-uri si modele

La ArtImplant noi utilizam si sustinem majoritatea brand-urilor existente pe piata. Dar pe baza experientei din ultimi ani va recomandam urmatoarele bran-uri: Nobel Biocare - USA, DentSply Friadent - Germania,  Straumann - Elvetia.