Cat costa un implant dentar ?

Pentru multi pacienti costul unui tratament stomatologic cu implant dentar este adesea vazut ca fiind foarte scump. Pretul unui implant dentar variaza in functie de tipul de implant, de numarul de implanturi necesare, de starea de sanatate a osului maxilarului sau mandibulei(dupa caz) si de preturile clinicii dentare in care veti urma tratamentul.

Implanturile dentare nu sunt ieftine,insa este o investitie in sanatatea dumneavostra,reprezentand la ora actuala cea mai  buna alternativa la proteze dentare, bucurandu-se de o rata foarte mare de succes.

Mai mult: Cat costa un implant dentar ?

 

Voi avea un dinte pe parcursul tratamentului?

Nu veti pleca niciodata din clinica noastra fara un dinte frontal, pe toata perioada de timp a etapelor tratamentului cu implant dentar la ArtImplant. Acesta este un beneficiu pe care il oferim tuturor pacientilor care au ales ca tratamentul sa fie efectuat la clinica ArtImplant: atat interventiile chirurgicale cat si dintii temporari pot fi construiti si introdusi in acelasi timp.

Mai mult: Voi avea un dinte pe parcursul tratamentului?

 

Am nevoie de implanturi dentare?

Cand va lipsesc unul sau mai multi dinti, aveti dintii fracturatii, sau boli severe ale gingiilor, implanturile dentare reprezinta o solutie ideala. Exista foarte putine cazuri in care implanturile dentare, nu sunt potrivite pentru anumiti pacienti, dar o consultatie la un medic implantolog specialist, va poate asigura daca implanturile sunt sau nu o solutie pentru dvs.

Mai mult: Am nevoie de implanturi dentare?