Despre Noi

ImplantDentar.net este un catalog dedicat atat clinicilor dentare cat mai ales pacientilor, acele persoane interesate de un implant dentar care cauta informatii despre procedura in sine, clinicile care asigura o astfel de interventie chirurgicala si eventualele costuri. Am realizat un site complex, dedicat unui singur domeniu de activitate din sfera stomatologica, dar care se recomanda prin caracterul obiectiv al abordarii situatiei, indiferent ca este vorba despre procedura implantologica sau statutul clinicilor pe piata de profil.

Cum functioneaza?

Avem la indemana doua structuri care, intr-un final, ajung la acelasi obiectiv: gasirea unei clinici competente care sa ii permita pacientului sa beneficieze de un implant dentar de calitate la cel mai bun pret de pe piata. Pe de-o parte, aveti la indemana toate tipurile de implant dentar pe care le puteti gasi pe piata din Romania, bineinteles, cu serviciul oferit de o clinica autohtona. Informatii concrete despre producator, detalii tehnice ale modelului in sine si pretul practicat de clinicile din orasul dumneavoastra, toate informatiile necesare pentru a va contura o idee despre produs.

De partea cealalta, catalogul nostru functioneaza precum o harta in care sunt fixate cele mai importante clinici din Romania, impartirea realizandu-se pe orase. Astfel, in fiecare mare oras al Romaniei, veti gasi cel putin 10 clinici care va ofera posibilitatea de a beneficia de o operatie de implantologie dentara. Bucurestiul este cel mai important centru stomatologic al tarii, urmat de Cluj, Timisoara si Iasi, toate aceste orase oferind pacientilor sai clinici competente, cu o vasta experienta in domeniul stomatologic, capabile oricand sa le ofere o interventie stomatologica sigura.

Cui ne adresam?

Proprietarilor clinicilor care doresc sa isi promoveze afacerea pe internet, implantul dentar fiind un serviciu tot mai bine vazut de catre pacienti. Fiind solutia perfecta pentru a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa, pacientii recurg la operatia de implantologie dentara si, in 80% din cazuri, aleg sa-si caute o clinica pe internet, site-ul nostru fiind unul dintre locurile care va ajuta sa gasiti cu usurinta un specialist in implantologie. Astfel, in schimbul unui abonament lunar de promovare, va oferim posibilitatea de a va lista clinica alaturi de toate detaliile aferente, pornind de la detaliile de contact si pana la tipurile de implant dentar pe care le oferiti.

Pacientilor, acelor persoane aflate in cautarea unui medic stomatolog in vederea aplicarii pentru o operatie de implantologie. Site-ul nostru a fost conceput in special pentru utilizatori, drept pentru care pacientii care ne viziteaza vor gasi toate informatiile necesare, atat detalii ale tipurilor de implant, informatii concrete despre interventia in sine sau lista clinicilor care va pot oferi un anumit tip de implant. Ne asiguram de o informare corecta a pacientilor si garantam acuratatea datelor prezentate pe site.