Cat costa un implant dentar?

Pentru multi pacienti costul unui tratament stomatologic cu implant dentar este adesea vazut ca fiind foarte scump. Pretul unui implant dentar variaza in functie de tipul de implant, de numarul de implanturi necesare, de starea de sanatate a osului maxilarului sau mandibulei(dupa caz) si de preturile clinicii dentare in care veti urma tratamentul.

Implanturile dentare nu sunt ieftine,insa este o investitie in sanatatea dumneavostra,reprezentand la ora actuala cea mai buna alternativa la proteze dentare, bucurandu-se de o rata foarte mare de succes.

Ce costuri implica un implant dentar ?

Pentru un tratament cu implant dentar exista doua etape si implicit 2 costuri separate.

In primul rand, este costul procedurii de a insera implantul dentar in maxilarul dvs. Preturile implanturilor dentare depind de numarul de implanturi de care aveti nevoie, si in general, variaza de de la 2 mii de ron pana la 5 mii. In functie de tipul de implant dentar pe care il alegeti pretul variaza, iar pentru un numar mai mare de implanturi clinica va ofera un discount.

Al doilea cost, care este platit dupa vindecare, este pretul pentru partea superioara a dintelui sau dintilor, denumita coroana, care este fixata pe implantul dentar. Costul coroanei, in general, variaza de la 800 de ron, pentru o coroana metalo-ceramica, pana la 1600 ron pentru o coroana de zirconiu, pentru fiecare dinte.

Cand trebuie sa platesc implantul dentar?

Există o perioada cuprinsa intre trei si sase luni intre aceste doua etape si implicit ale costului.

Daca va doriti un dinte temporar, acest cost este in plus fata de costurile de mai sus, in cazul in care o coroana temporara sau proteza este folosita pentru perioada de vindecare intre cele doua etape.

In acelasi timp daca este necesara aditia de os, sau un tratament al gingiei, recomandat de medicul implantolog, aceste costuri pot creste.

Oferiti reduceri pentru mai multe implanturi dentare?

Cand va lipsesc mai multi dinti, cel mai bine este sa discutati direct cu medicul implantolog, astfel incat sa intelegeti exact numeroasele optiuni disponibile, costurile aferente, precum si optiunile de plata diversificate. Atunci cand analizati costul unui implant dentar, este important sa intelegeti ca beneficiile pe termen lung ale implanturilor dentare depasesc cu mult costurile financiare, deoarece este dovedit ca dintii lipsă si protezele dentare afecteaza calitatea vorbirii, impiedica o masticatie normala si functionala,ajungand pe parcurs sa creeze probleme de sanatate.

Marea majoritate a pacientilor care au beneficiat de implanturi dentare sunt multumiti de alegerea facuta si au un grad mare de satisfactie privind raportul calitate pret.

Aceste costuri pentru implanturi dentare sunt valabile pentru ianuarie 2011 pana in ianuarie 2012. Pentru costurile la zi ale unui implant dentar va rugam sa vizitati pagina de preturi implant dentar.

Daca aveti anumite intrebari sau doriti mai multe informatii despre preturile sau costurile tratamentului dvs, nu ezitati sa ne contactati, sau sa ne vizitati clinica din Bucuresti pentru o consultatie gratuita.