Ankylos C/X

Ankylos C/X este un sistem solid, stabil si de incredere, care se foloseste in implantologie de mai bine de 25 de ani. Este o solutie buna pentru multe indicatii clinice si ofera o estetica naturala si stabilitate mecanica ridicata. Tissue Care Connection are o acuratete ridicata, nu are nici o micromiscare si este facut dintr-un material antibacterii. Ideea din spatele lui este prevenirea resorbtiei osoase si asigurarea stabilitatii tesutului dur si a celui moale.

Acesta transfera greutatea bontului proteic spre centrul implantului, prevenind, astfel, influentele mecanice la nivelul acestuia, dar si atacurile microbiene asupra tesutului din jur. De asemeni, el ofera spatiu aditional in jurul implantului pentru a creste tesut moale so, in plasarea subcrestala el permite depunerea celulelor osoase pana la bontul proteic – pentru un suport suplimentar, pe langa cel al tesutului moale.

Acest system permite medicului stomatolog sa vada implantul chiar si daca acesta este asezat subcrestal, marind acuratetea pozitionarii bontului si a coroanei. Designul face ca implantul sa fie foarte usor de insurubat si cresterea tesuturilor din jur sa fie imbunatatita.

.