Avand motto-ul “Lasam limitele in urma”, compania Adin a inceput sa produca instrumentar stomatologic si implanturi dentare acum 20 de ani. Aceasta a incercat sa ofere medicilor si tehnicienilor dentari solutii inovative in acest domeniu, prin realizarea unor cercetari indraznete si crearea unor modele de succes.

De-a lungul timpului, Adin s-au concentrat pe incercarea de a oferi cat mai multe studii in domeniu si pe dezvoltarea echipei sale intr-una cat mai profesionista, pentru a putea dezvolta cele mai avansate tehnologii in implanturi dentare. Compania a lucrat indeaproape cu profesionisti dentari, chirurgi si tehnicieni, atat in sectorul privat cat si in cel public, impreuna cu facultatile de profil din top, pentru a oferi clientilor cele mai noi informatii si tehnologii.

Crearea zambetului perfect!

Adin Dental Implant Systems Ltd. Ofera 5 modele de implanturi dentare: Touareg CloseFit, Touareg S, Touareg, One si Swell. Studiile au aratat ca rata de succes a restaurarilor care au folosit produsele acestei companii este de 98.7%. Desi localizata in Israel, Adin a reusit sa isi creeze un renume la nivel global tocmai din acest motiv.

Compania se caracterizeaza prin oferirea unor servicii ireprosabile pentru clienti, o comunicare constanta cu acestia si posibilitatea de a oferi solutii implantologice excelente, pentru o varietate de probleme, incepand de la simpla restaurare si pana la cazurile chirurgicale complicate.

In acest moment, Adin are propriul multi-centru de studii, in care se studiaza rata de succes a produselor lor, remodelarea osoasa si mentinerea tesutului moale a sistemului de implant dentar.

Constructie hexagonala interna standard

Constructia hexagonala interna standard este folosita adeseori in interfata dintre implant si bontul proteic. Aceasta conexiune incorporeaza un singur hexagon in 6 puncte, care ii ofera functii de tipul celei de a conduce plasarea implantului si de a fixa componentele proteice, impiedicandu-le sa se roteasca.

Designul geometric al acestui sistem ofera o asezare potrivita a implantului si bontului, reduce tensiunea osoasa orizontala si distribuind uniform forta in structura implantului, minimizand, astfel, presiunea asupra surubului. In plus, acest sistem ofera rezultate estetice excelente.

Implantul spiralat

Implantul spiralat Touareg – OS are o sina spiralata care condenseaza osul in timpul plasarii acestuia, pentru a se obtine o stabilitate imediata. Are doua sine de marimi variate si un desing special, pentru o acuratete mai buna, auto –infiletare, o estetica mai mare si o distributie mai buna a tensiunii. Design-ul permite indeplinirea imediata a functiilor sale, indiferent de tipul osului.

Conexiunea prostetica a sistemelor de implant de acest tip este standard, hexagonala si interna, avand o dimensiune de 3.5 milimetri, indiferent de diametru.

Bontul proteic transmucozic

Bontul proteic transmucozic este indicat in restaurarile multiunitare. Sistemul este conceput pentru a oferi o solutie de asezare a implantului, atunci cand restaurarea normala nu este posibila. Astfel, el permite un acces prostetic mult mai bun, pentru momentele in care se realizeaza lucrari in arcurile edentate.

Sistemul de bonturi proteice este disponibil in forma dreapta sau unghiulara (17 si 30 de grade), avand o selectie de coliere hexagonale, pentru o mai buna stabilitate.

Garantie pe viata

Adin Dental Implants ofera garantie pe viata pentru toate produsele disponibile. Acestea sunt parte a unui concept intreg, iar rezistenta lor este garantata doar daca se folosesc in conjunctie cu partile corespondente originale si instrumentele produse de catre companie, conform instructiilor si recomandarilor.

Totusi, daca folosirea acestor produse de catre o a treia parte nu corespunde recomandarilor companiei, Adin nu isi asuma raspunderea si nu mai ofera garantia pe viata.